Kniha o pivu : jak pivo poznávat, ochutnávat a párovat s jídlem

To chci

Návod, jak poznat jednotlivé vlastnosti piva. Informace o konkrétních pivech. Přehled více než šedesáti původních pivních stylů. Současné české pivovarnictví. Párování piva a pokrmů. Kuchařské recepty s pivem.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Borowiec
Další autoři
Marcela Titzlová, 1964-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
233 stran : barevné ilustrace, portréty, faksimile ; 25 cm
Vydáno
Praha : Smart Press, 2020
Vydání
2. aktualizované vydání
Témata
Popis jednotky
Terminologický slovník
ISBN
978-80-88244-14-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Volný výběr
Volný výběr
663/664 31B98603a
Absenčně
Načítá se…
Volný výběr
Volný výběr
663/664 31B98603