Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček

To chci

Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
221 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 31 cm
Vydáno
Praha : Prakul Production, 2012
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-905048-8-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1291.718