Pěstování hub : metody, postupy, zpracování

To chci

Houby jsou plné vitaminů a antioxidantů a dodávají pokrmům jedinečnou chuť - ti, kteří nechtějí čekat na houbařskou sezonu, si je mohou sami vypěstovat. Není třeba se při tom omezit na tradiční žampiony, ale je možné ochutnat i druhy, které kdysi patřily mezi exotické, ale nyní jsou samozřejmostí, jako například šiitake, lišky, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Tavis Lynch
Další autoři
Anna Štorkánová, 1950-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
143 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
Vydáno
Praha : Euromedia, 2019
Vydání
Vydání první
Edice
Esence
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-7549-934-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dospělé oddělení
635.8