Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru

To chci

Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Klíma
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
Vydáno
Praha : Smart Press, 2017
Vydání
Vydání první
Edice
Jídlo jako lék
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-87049-97-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dvory půjčovna
Volný výběr
641.55
Absenčně
Načítá se…
Pobočka Lidická
Volný výběr Lidická
641.55:635.1/.8