Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
- Vydáno
-
Praha :
Smart Press,
2017
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Jídlo jako lék
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-87049-97-6