Vařím si sám : kuchařka krok za krokem

To chci

Jednoduché recepty znázorněné formou ilustrací s popisky. Množství je rozepsané na jednu porci. Obsahuje návody na přípravu polévek, hlavních masových i zeleninových jídel, příloh, salátů a tří sladkých pokrmů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Vašák, 1947-
Další autoři
Helena Klečková
Kamila Flonerová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
69 s. : vše il. ; 25 cm
Vydáno
Praha : Fragment, 2011
Vydání
1. vyd.
Edice
Jídlo & nápoje
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-253-1294-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Městská knihovna Mnichovo Hradiště
Městská knihovna Svoboda nad Úpou