Kuchařka při onemocnění jater : 125 receptů
Kuchařka určená lidem, kteří mají nemocná játra, obsahuje 125 receptů na pokrmy (polévky, hlavní jídla, saláty a moučníky) vhodné při jaterní dietě. V úvodu knihy najdeme základní informace o jaterních chorobách a o vhodných potravinách a technologiích pro jejich úpravu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 79 s., [8] s. barev. obr. příl.
- Vydáno
-
Praha :
Vyšehrad,
2002
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- lékařství > zažívací ústrojí > gastroenterologie > játra > nemoci > jaterní nemoci > diety > potraviny > dietní jídla > polévky > masa > drůbež > ryby > bezmasá jídla > přílohy > saláty > pomazánky > roční období > neslaná dieta > omáčky > moučníky > sladké pokrmy
- ISBN
- 80-7021-567-4