Kniha o pivu : jak pivo poznávat, ochutnávat a párovat s jídlem
Návod, jak poznat jednotlivé vlastnosti piva. Informace o konkrétních pivech. Přehled více než šedesáti původních pivních stylů. Současné české pivovarnictví. Párování piva a pokrmů. Kuchařské recepty s pivem.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 233 stran : barevné ilustrace, portréty, faksimile ; 25 cm
- Vydáno
-
Praha :
Smart Press,
2020
- Vydání
- 2. aktualizované vydání
- Témata
- Popis jednotky
- Terminologický slovník
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-88244-14-1
Instituce
- Knihovna Ignáta Herrmanna Chotěboř
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna Vysočiny
- Městská knihovna Jihlava
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna v Chebu
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna Valašské Meziříčí
- Městská knihovna Znojmo
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Vědecká knihovna v Olomouci