Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru

To chci

Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské nepoužívají celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Klíma
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
Vydáno
Praha : Smart Press, 2017
Vydání
Vydání první
Edice
Jídlo jako lék
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-87049-97-6

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000-a 4500
001 016200001094777
005 20240608200021.8
008 171109s2017----xr-|||||||||||||||||cze-d
015 |a cnb002927736 
020 |a 978-80-87049-97-6  |q (vázáno) :  |c 399.00 Kč 
040 |a JHG001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Klíma, Petr  |7 xx0216276  |4 aut 
245 1 0 |a Zeleninová kuchařka :  |b z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru /  |c Petr Klíma 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Smart Press,  |c 2017 
300 |a 204 stran :  |b barevné ilustrace, portréty ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Jídlo jako lék 
500 |a Obsahuje rejstřík 
520 2 |a Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek. 
650 0 7 |a zeleninová jídla  |7 ph116751  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687 
830 0 |a Jídlo jako lék 
901 |b 9788087049976  |f 1. vydání  |o 20170925 
910 |a JHG001 
996 |b 315500291239  |e JHG001  |h 641.5  |l Dospělé oddělení  |s A  |a 0  |t JHG001.315500291239 
997 |t KN