Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské nepoužívají … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
- Vydáno
-
Praha :
Smart Press,
2017
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Jídlo jako lék
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-87049-97-6
MARC
LEADER | 00000nam a2200000-a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 016200001094777 | ||
005 | 20240608200021.8 | ||
008 | 171109s2017----xr-|||||||||||||||||cze-d | ||
015 | |a cnb002927736 | ||
020 | |a 978-80-87049-97-6 |q (vázáno) : |c 399.00 Kč | ||
040 | |a JHG001 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt | |
080 | |a 641.5 |2 h | ||
100 | 1 | |a Klíma, Petr |7 xx0216276 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Zeleninová kuchařka : |b z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru / |c Petr Klíma |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Smart Press, |c 2017 | |
300 | |a 204 stran : |b barevné ilustrace, portréty ; |c 25 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Jídlo jako lék | |
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | 2 | |a Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek. | |
650 | 0 | 7 | |a zeleninová jídla |7 ph116751 |2 czenas |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 | |
830 | 0 | |a Jídlo jako lék | |
901 | |b 9788087049976 |f 1. vydání |o 20170925 | ||
910 | |a JHG001 | ||
996 | |b 315500291239 |e JHG001 |h 641.5 |l Dospělé oddělení |s A |a 0 |t JHG001.315500291239 | ||
997 | |t KN |