Pěstování hub : metody, postupy, zpracování

Get it

Houby jsou plné vitaminů a antioxidantů a dodávají pokrmům jedinečnou chuť - ti, kteří nechtějí čekat na houbařskou sezonu, si je mohou sami vypěstovat. Není třeba se při tom omezit na tradiční žampiony, ale je možné ochutnat i druhy, které kdysi patřily mezi exotické, ale nyní jsou samozřejmostí, jako například šiitake, lišky, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Tavis Lynch
Other Authors
Anna Štorkánová, 1950-
Document Type
Books
Physical Description
143 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
Published
Praha : Euromedia, 2019
Edition
Vydání první
Series
Esence
Subjects
Item Description
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7549-934-9

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Odd. pro dospělé
582